top of page

Therapie en COVID-19, wat nu?

Bijgewerkt op: 2 nov. 2020Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van 30 oktober 2020, informeren wij je graag. Onze praktijk blijft open voor alle gesprekken. Zolang alle verplaatsingen toegelaten zijn, is die naar de praktijk uiteraard geen probleem. Worden niet-essentiële verplaatsingen verboden, vraag dan ruim op voorhand een attest aan je therapeut. Druk het thuis af en neem het mee zodat je bij controle je verplaatsing kan motiveren.


We nemen nog steeds extra maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Deurklinken, stoelen, toilet e.d. worden na elk bezoek ontsmet.

In elke ruimte staat het raam open voor een goede verluchting. Kleed je warm aan of neem een sjaal of dekentje mee als het koud wordt.

Het is ook mogelijk om je sessie online te houden via Skype of Zoom als je je daar beter bij voelt. Neem daarvoor contact op met je therapeut. Klik hier voor meer informatie.


Gelieve rekening te houden met de volgende punten:

  • Kom niet als u griepachtige symptomen vertoont, ziek of verkouden bent. Neem zo spoedig mogelijk contact om een nieuwe afspraak te maken.

  • Was je handen grondig meteen bij het binnenkomen en droog ze met de papieren servetten.

  • Bewaar een afstand van minstens 1,5 meter.

  • Geef geen hand, gebruik de papieren zakdoekjes en gooi ze zelf in de vuilbak.


We gaan er vanuit dat elk van ons haar /zijn verantwoordelijkheid neemt. Als we allemaal voorzichtig genoeg zijn, dragen we ons steentje bij. Respect voor kwetsbare mensen en onze gezondheidszorgers is op zijn plaats.


We danken u voor uw begrip en medewerking.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.


Het team van Het Relationeel Vermogen.

496 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page