top of page

Anders Nabij, de stille kracht van ouders na de dood van hun kind.

Bijgewerkt op: 21 okt. 2019


Boeklezing en getuigenissen voor iedereen die ooit direct of indirect geconfronteerd werd met het verlies van een kind.

An Hooghe (psycholoog en rouwtherapeute) en vijf ouders die een kind verloren hebben, schreven samen het boek ‘AndersNabij’. Tijdens deze avond lezen Elke, Nils, Jan, Liesbeth en An fragmenten uit hun boek over het leven voor en na de dood van hun kind. Achteraf maken zij tijd om uw vragen te beantwoorden.

‘AndersNabij’ wil een taboe doorbreken, steun geven aan lotgenoten en een hele wereld openen voor vrienden, familie, collega's op het werk en hulpverleners.

Deze avond is voor iedereen die ooit direct of indirect geconfronteerd werd met het verlies van een kind.


Waar

Bibliotheek Hoogstraten Lindendreef 1b

2320 Hoogstraten


Wanneer

Donderdag 28 november 2019 van 19u30 tot 22u00


Prijs

€ 18,00 per persoon. Er is een drankje voorzien na de lezing. De opbrengst gaat naar Prinses Harte vzw t.v.v. kinderen met kanker - www.prinsesharte.be


Reserveren

Kan je door een e-mail te sturen naar admin@hetrelationeelvermogen.be. Betalen doe je bij voorkeur door het gepaste bedrag over te maken aan ‘Het Relationeel Vermogen’ op het rekeningnummer ING BE90 3770 9919 1732 met vermelding van ‘AndersNabij’ + uw naam of namen. Betaal je liever ter plaatse, laat dan toch even weten of je komt.


Contact

Wil je graag inschrijven maar heb je een vraag? Stel ze aan Veerle Wullaert op 0496/52 83 98 of via e-mail naar veerle@hetrelationeelvermogen.be

 

"In het beste geval is het een bron van energie die me aanzet om er weer vol voor te gaan, om anders in het leven te staan, nieuwe dingen te ontdekken en op te gaan in het hier en nu. Iets wat Ona zo goed kon. Het is een leegte die ik mijn leven lang wil blijven koesteren."

Jan, papa van Ona (uit het boek Anders Nabij)


"Dit is een boek om stil van te worden... uit deemoedig ontzag voor de kracht van heel uiteenlopende manieren van verder leven."

Dirk De Wachter, psychiater-psychotherapeut

449 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page