top of page
Edith Gijsbregts

Edith heeft 25 jaar bij een Amerikaans bedrijf gewerkt met verschillende functies en verantwoordelijkheden. Door mijn ervaring als customer service manager ben ik meermaals in contact gekomen met stress op het werk, burn-out, maar ook verkeerde voedingsgewoonten en te weinig beweging. In 2014 ging zij voor een carrièrewending, ze volgende verschillende gezondheids-, stress- en burn out cursussen, specialiseerde zich in voetreflexologie en voeding. 

 

Gezondheid op de werkvloer is belangrijk, een vitale werknemer zorgt ook voor een beter sfeer en geeft uiteindelijk betere resultaten en minder ziekteverzuim. Een preventie- en gezondheidsplan omvat vele facetten, een project waarbij zij dankbaar gebruik maak van de project en proces management kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar loopbaan als Six Sigma project manager.

"Ik geloof in de kracht van de natuur, ontspanning, positieve mindset en wil mijn klanten bewust maken van lichaam en geest, het zijn vaak onze gedachten die ons stress bezorgen. Door op een systematische manier te kijken naar stressvolle situaties leren we onze klanten om beter met hun energie en hun stressoren om te gaan"

Opleidingen

  • Naast de 2 daagse burn-out opleiding bij Luc Swinnen in 2014 volgde Edith een extra opleiding Stress- en burnout management bij HRD Academy door Annita Rogier (2019) en is aangesloten als erkend SBO coach bij VESB

  • Een coach erkend door de VESB heeft voldoende opleidingsdagen gevolgd en beschikt over de competenties en ervaring over stress-, burnout- en algemene coaching. Als VESB coach onderschrijft zij de VESB gedragscode, onderwerpt zij zich aan de externe klachtencommissie en volgt  jaarlijkse bijscholing en deskundigheidsbevordering.

  • Kortom, een erkende stress & burn-outcoach staat voor ethische en kwalitatieve begeleiding bij stress- en burn-outklachten en werkt volgens een evidence-based stappenplan om de coachee meer inzichten te geven in hun stressoren en energiebalans.

 

Bijkomende opleidingen

  • Voetreflexologie (NVBR) + specialisatie zenuwreflexologie (MNT-NT)

  • Orthomoleculair voedingsadvies (ICZO)

  • De rol van de psyche en voeding in psychofysiek stress, depressie, angst, paniekaanvallen en ADHD (Orlando Volpe)

  • De mens, een ecosysteem (Gabriel Devriendt)

  • Congres Burn-out en depressie (BBOG)

 

Opleidingen tijdens mijn loopbaan bij DuPont

  • Lean & project management Six Sigma

  • Performance management & loopbaanplanning in samenwerking met HR afdeling

 

Tel.: 0477/60.76.26

E-mail: edith@hetrelationeelvermogen.be

Adres: Wemersweg 5, 2960 Brecht

bottom of page